Visi, Misi, Objektif & Maklumat Syarikat

VISI
Menjadi syarikat pengeluar produk makanan dan minuman berasaskan jagung yang ulung progresif serta berdaya saing di pasaran tempatan dan luar negara menjelang 2015.


MISI

Mengoptima penghasilan produk makanan dan minuman yang bermutu berasaskan buah-buahan dan sayur-sayuran keluaran petani tradisional tempatan menerusi aplikasi teknologi pengeluaran yang lestari.


OBJEKTIF
Untuk mencapai sasaran peningkatan jualan tahunan 20% setahun di Malaysia.
Sentiasa mengutamakan kepuasan hati pelanggan


MATLAMAT SYARIKAT

  • Mengoptima pemprosesan buah-buahan dan sayur-sayuran segar yang dikeluarkan petani tempatan kepada produk  tambah nilai makanan dan minuman.
  • Menambah pendapatan petani menerusi pasaran hasil pertanian yang sistematik dan konsisten.
  • Mengharmoni hubungan antara petani, pengeluar dan pengguna.
  • Menggerakkan petani kearah pertanian moden serta berskala komersial.
  • Mengadaptasi teknologi pengeluaran yang menepati piawai dalam dan luar negara.
  • Mengekalkan pengeluaran produk yang bermutu, inovatif, kos efisen dan berdaya saing.
  • Membantu mewujudkan industri hiliran berasaskan hasil sampingan industri buah-buahan dan sayur-sayuran.